Erve Smit, een officieel RUSTpunt

Sinds een paar jaar runnen Michel en Jennie Smit een officieel Rustpunt grenzend aan de Zunase Heide, iets ten noorden van Rijssen met de naam Erve Smit. Dit Rustpunt heeft onlangs een totale verandering ondergaan. Het heeft nu een mooi terras waar je eventueel ook overdekt kunt zitten. Erve Smit is bij uitstek geschikt als tussenstop, om even bij te komen met een heerlijke kop koffie of thee met iets lekkers. Michel en Jenny maken graag een tosti voor je klaar, maar je mag hier ook gewoon je eigen boterhammetje opeten.

Erve Smit is ook zeer geschikt voor grotere groepen! Organiseer je een puzzeltocht of een fietstoertocht, doe je de Geocaching Route Sunnoa of het loop je Marskramerpad? Iedereen kan hier lekker even uit blazen en van het (vernieuwde) toilet gebruik maken. Het Rustpunt beschikt over een snelle WiFi verbinding en heeft ook twee oplaadpunten voor de elektrische fiets. Heb je voor je groep speciale wensen? Neem dan van te voren even contact op, in overleg is er heel veel mogelijk.

Het assortiment van het winkeltje is fors uitgebreid. Behalve koffie, thee, frisdrank en oud Hollands snoepgoed kun je er ook tekstbordjes en kleine teksthangertjes en woondecoratie kopen. Leuk om cadeau te geven!

rustpunt in zuna

Enkele foto’s van ons RUSTpunt